Najad Home Nieuws Over Ons Jachten Brokerage Boatshows Contact
Links
 

 

Welkom op de website van Najad Benelux

Op deze website vindt u alle informatie over de Najad zeiljachten, die al sinds begin jaren 70 gebouwd worden in  Zweden. De bouw van deze luxe, tot de top behorende jachten, vindt plaats plaats op de werf Najadvarvet  te Henan, op geringe afstand van de gelijknamige haven op het eiland Orust. Afgebouwde boten worden over de weg naar de haven getransporteerd, waar zij worden opgemast en getuigd. 

De gehele range Najad jachten komt van de tekentafel van Judel/Vrolijk & Co, het interieur is ontworpen door het Engelse architectenbureau Rhoades Young Designs. Bij het design en de bouw staan kwaliteit, presentatie, veiligheid en schoonheid voorop. Een Najad is een semi custom-built zeiljacht, wat betekent dat de boot op vele punten naar de wensen van de eigenaar ingericht en uitgerust kan worden.

Najad wordt in Nederland vertegenwoordigd door Najad Benelux. Wij zijn  gevestigd aan de jachthaven van Scharendijke, gelegen in Zeeland aan het Grevelingenmeer. Wij bieden aspirant kopers uitgebreide informatie over de Najad range en een passend advies. Een aantal modellen kunnen wij u hier tonen, maar ook een bezoek aan de werf in Zweden behoort tot de mogelijkheden. Een proefvaart tenslotte zal u overtuigen van de juiste keuze voor dit schip.
Naast de verkoop van nieuwe schepen, hebben wij doorlopend veel aanbod in mooie gebruikte schepen. Voor het bezichtigen maken wij graag vooraf een afspraak met u.

Brochure NajadNajad Benelux te Scharendijke

Jachthaven Scharendijke

 

 
51.73795, 3.85103 - Haven Kloosternol 1 - 4322 AK - Scharendijke - The Netherlands - (+31)(0)111-672341 -